Jau Rīt norisināsies #BEACTIVE DAY 2023.

Autors:

LVFA

Jau rīt vairāk nekā 75 Latvijas sporta un fitnesa klubi piedāvās bezmaksas treniņus
23. septembrī Eiropas mēroga kampaņas #BEACTIVE DAY ietvaros Latvijas Veselības un Fitnesa asociācija (LVFA) aicina iedzīvotājus pievērsties aktīvākam un veselīgākam dzīvesveidam, tādēļ šajā dienā vairāk nekā 70 Latvijas sporta un fitnesa klubi atver savas durvis un piedāvā bezmaksas nodarbības un sertificēta trenera konsultācijas par pareizu vingrojumu izpildi, veselīgu dzīvesveidu un citiem interesējošiem jautājumiem.
#BEACTIVE DAY ir lieliska iespēja Latvijas iedzīvotājiem atklāt sporta un fitnesa daudzveidību un iegūt jaunu pieredzi aktīvā laika pavadīšanā. Tā rosina pavadīt kvalitatīvu laiku kopā ar ģimeni un draugiem, veicinot veselīgu dzīvesveidu un stiprinot attiecības ar tuviniekiem.
Kampaņu atklās enerģisks āra treniņš Jaunajā Teikā, Rīgā, plkst. 11.00 – 12.00*, kur možu un aktīvu garu palīdzēs uzturēt dīdžejs Elegant un apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi. Treniņu vadīs "SQUAD Hour" treneres Marta Kalēja-Millere un Zanda Zariņa Rešetina, kā arī "MyFitness" treneres Evelīna Semenoviča un Elizabete Zandberga. Īpaši plašu #BEACTIVE DAY dienas programmu saviem apmeklētājiem piedāvā arī sporta centrs "Jugla", kopā ar dīdžeju Gustavito nodrošinot interesantus treniņus gan pieaugušajiem, gan arī bērniem. Tāpat dalībnieki pasākuma laikā varēs degustēt dažādus sporta uztura našķus, kā arī piedalīties sportiskos izaicinājumos un laimēt balvas.
#BEACTIVE DAY kampaņas pasākumi notiks galvaspilsētā, kā arī Jūrmalā, Salaspilī, Ikšķilē, Ogrē, Lielvārdē, Liepājā, Kandavā, Ventspilī, Valmierā, Siguldā, Dobelē, Jelgavā, Daugavpilī un Krāslavā.
"Esmu pagodināts, ka šogad LVFA ir dota iespēja rīkot #BEACTIVE DAY kampaņu. Es vēlos izteikt pateicību mūsu atbalstītājiem un sadarbības partneriem par viņu ieguldīto darbu. Mēs esam par aktīvu dzīvesveidu un fiziskajām aktivitātēm, lai vairotu veselu, spēcīgu un pozitīvi noskaņotu cilvēku skaitu Latvijā. Apvienojot sporta un fitnesa klubu spēkus, mēs saskatām milzīgu potenciālu radīt pozitīvas pārmaiņas mūsu sabiedrībā, nodrošinot veselīgāku nākotni mums visiem. Tāpat viens no LVFA izvirzītajiem uzdevumiem ir panākt, lai fiziskā aktivitāte un veselīgs dzīvesveids kļūtu arī par Latvijas valsts galveno prioritāti, tādēļ turpināsim dialogu ar valdību, lai veicinātu fizisko aktivitāšu pieejamību, kas nākotnē palīdzētu samazināt kopējo slodzi uz Latvijas veselības sistēmu tādu slimību dēļ, kuru pamatā ir neaktīvs dzīvesveids," norāda Gints Kuzņecovs, LVFA valdes priekšsēdētājs.
Šogad kampaņa #BEACTIVE DAY Eiropā notiek jau trešo gadu. Tās mērķis ir veicināt un atvieglot fizisko aktivitāšu pieejamību visu vecumu cilvēkiem, mudināt un iedrošināt spert pirmo soli tuvāk aktīvākai ikdienai, kā arī informēt par aktīva dzīvesveida nozīmi mentālās, sociālās un fiziskās labsajūtas uzlabošanā.
Pasākumu norises vietas visā Latvijā ir atrodamas šeit: www.beactiveday.lv
*Lai gan dalība treniņā Jaunajā Teikā ir bez maksas, vietu skaits ir ierobežots, tāpēc ieteicams savlaicīgi reģistrēties un nodrošināt savu vietu treniņā! Pasākumam var reģistrēties, izmantojot pieteikuma formu: https://squadhour.lv/beactive/.
Par kampaņu #BEACTIVE DAY
#BEACTIVE DAY katru gadu norisinās 23. septembrī, šogad piedaloties 24 valstīm. Kampaņa izceļ fitnesa un fizisko aktivitāšu nozīmi ikdienā, organizējot bezmaksas aktīva dzīvesveida pasākumus, kas norisinās sporta un fitnesa klubos, sporta organizācijās, fitnesa studijās, parkos, pilsētu pasākumos, ielās, mācību iestādēs un citur, lai mudinātu cilvēkus pievērsties aktīvākam dzīvesveidam. #BEACTIVE DAY ir daļa no Eiropas Komisijas organizētās Eiropas sporta nedēļas, un ir pamata vēstījums kustībai #BEACTIVE.

Kategorijās

Komentāri

Autors:

Antons

January 12, 2022

Ārstniecības procesā ir jānodrošina pacientu tiesību reāla, nevis formāla aizsardzība un stingri jāievēro cilvēka cieņas principi, uzskata veselības ministrs Daniels Pavļuts.

Autors:

Antons

January 12, 2022

Ārstniecības procesā ir jānodrošina pacientu tiesību reāla, nevis formāla aizsardzība un stingri jāievēro cilvēka cieņas principi, uzskata veselības ministrs Daniels Pavļuts.

Autors:

Antons

January 12, 2022

Ārstniecības procesā ir jānodrošina pacientu tiesību reāla, nevis formāla aizsardzība un stingri jāievēro cilvēka cieņas principi, uzskata veselības ministrs Daniels Pavļuts.

Komentēt

Jūsu komentārs tiek izskatīts un drīzumā tiks publicēts.
Lūdzu pārbaudiet visus laukus.

Līdzīgi raksti